Оберіть мову: Українська
Оберіть мову:
Валюта:

Статті

Як обрати заготовку, готову вишиванку та матерiали для вишивки?
05 квітня, 2018

З цієї статті Ви дізнаєтесь як правильно обрати заготовку для вишивки, готову вишиванку та матеріали для вишивки.

Колекція «Ukrainian Boho»
05 квітня, 2017

Представляємо Вашій увазі новий напрямок в розвитку бренду «Барвиста Вишиванка» – неймовірні вишиванки в стилі Ukrainian Boho!

Для чого потрібна реєстрація? Переваги зареєстрованих користувачів.
14 травня, 2015

У цій статті ми хочемо розповісти Вам про переваги зареєстрованих користувачів на нашому сайті.

Заготовки для вишивки бісером – зробіть свій шедевр власноруч
27 серпня, 2013

Заготовки для вишивки бісером є нині неабияк популярними серед українських модниць. Багато хто вже не хоче купувати готову річ, а вишиває сам. Це й не дивно, створити щось своїми руками – це завжди приємно.

Вдягайте ексклюзивні вишиванки — будьте сучасними!
23 серпня, 2013

Останнім часом ексклюзивні вишиванки швидко й широко входять у сучасну моду. Все більше і більше людей в нашій країні прикрашають себе вишитими візерунками української краси. І для більшості — це не просто одяг, а душа України, душа нації. Якщо ви один з них, і вас цікавить інформація про те, де можна купити якісну ексклюзивну вишиванку з натурального матеріалу, читайте далі...

Секрети машинної вишивки
23 серпня, 2013

Сьогодні машинна вишивка прийшла на зміну ручній. Нові технології не стоять на місці, а попит на вишиванки все більше зростає. Про те, як саме розширився спектр можливостей сучасного модернізованого вишивального виробництва, читайте далі...

Набори вишивки бісером від компанії «Барвиста вишиванка» - нове дихання українських традицій
09 жовтня, 2012

Вишивка бісером - старовинне мистецтво, яке користується популярністю в багатьох народів світу. Для українців вишивання є невід’ємною частиною традицій та культури. З давніх-давен і донині вишуканими візерунками прикрашають одяг, взуття, предмети побуту, ікони тощо.

Як перетворити стару блузку на хіт сезону?
08 жовтня, 2012

Як перетворити звичайну блузку на хіт сезону? Відповідь на це питання знає компанія "Барвиста вишиванка". Деталі читайте далі.

Вишивки бісером на одязі - яскраве вирішення проблеми нудного гардеробу
05 жовтня, 2012

Як у сірому і одноманітному світі знайти своє джерело ексклюзиву, як створити власний неповторний стиль в одязі? Відповідь на ці питання як ніхто краще знає майстерня “Барвиста вишиванка”. Детальніше читайте далі...

Набори для вишивки бісером або як швидко навчитись вишивати?
21 вересня, 2012

Вишивка кольоровими нитками вплелась у традиції та побут українців, в їх культуру, стиль, моду. Сьогодні це мистецтво переживає епоху свого Відродження. У зв’язку з цим відчутно пожвавився інтерес до рукоділля та товарів для нього. Сучасний ринок пропонує небачений вибір схем, полотен, ниток. У цій статті поговоримо про унікальну методику вишивки — вишивку бісером та про те, де краще купувати набори для вишивки бісером.