Оберіть мову: Українська
Оберіть мову:
Валюта:

Набори вишивки бісером від компанії «Барвиста вишиванка» - нове дихання українських традицій

09 жовтня, 2012

Вишивка бісером - старовинне мистецтво, яке користується популярністю в багатьох народів світу. Для українців вишивання є невід’ємною частиною традицій та культури. З давніх-давен і донині вишуканими візерунками прикрашають одяг, взуття, предмети побуту, ікони тощо.

Тенденції до збільшення інтересу до цього виду мистецтва пояснюється, перш за все, величезним вибором матеріалів для вишивки, схем вишивки бісером, наборів.  Набори для вишивки бісером сьогодні випускаються багатьма фірмами. Однак потрібно знати, де купувати схеми, що мистецтво дійсно приносило задоволення, а не випробовувало нерви на міцність.

Сьогодні говоритимемо про компанію, яка внесла свою вагому частку у виробництво схем для вишивки бісером в Україні, відтак, і у розвиток самого мистецтва вишивки бісером. Поговоримо про майстерню, яка знає все про вишивку бісером і навіть більше.

Компанія “Барвиста вишиванка” уже має достатній досвід  у сфері виробництва наборів для вишивки бісером. Сьогодні це виробництво з потужнім потенціалом, командою креативних художників, які створюють оригінальні схеми.

“Барвиста вишиванка” пропонує схеми для вишивки хрестиком, схеми для вишивки бісером, а також реалізує готовий вишитий одяг, рушники тощо. В набори для вишивки входять самі схеми, полотна з надрукованим зображенням для нашивання та детальна інструкція з користування, що допоможе легко та швидко створити унікальні візерунки навіть початківцям у цій справі. У наборах використовується високоякісне полотно, фірма гарантує високу якість зображення схем, різноманіття кольорів, максимально доступну і розписану інформацію про користування наборами. Можлива заміна продукції з дефектом.

В асортименті компанії представлені схеми картин, вишивки чоловічих сорочок, жіночих блуз, спідниць, також ви можете вишити рушники, різноманітні пейзажі чи ікони. Двічі на місяць компанія оновлює асортимент продукції. Слідкуючи за тенденціями ринку, намагається запропонувати якомога ширший асортимент.

Підприємство співпрацює з оптовими та роздрібними клієнтами. Фірма працює над створенням відкритих та довгострокових відносин зі своїми клієнтами. Саме тому уся продукція проходить ретельний контроль на якість. Замовлення приймаються з усіх регіонів України. Доставка здійснюється поштою, всіма перевізниками по Україні.

Компанія “Барвиста вишиванка” першою в Україні розпочала виготовляти схеми вишивки бісером (заготовки) для блузок. Відтак, саме їй належить новаторство у цьому напрямку. Фірма пропонує широкий асортимент схем вишивки бісером жіночих блуз.

Якщо у вас залишились питання, телефонуйте за контактними номерами телефонів.

« Повернутись