Оберіть мову: Українська
Оберіть мову:
Валюта:

Для чого потрібна реєстрація? Переваги зареєстрованих користувачів.

14 травня, 2015

Спершу розберемось – що ж таке реєстрація? Реєстрація – це процес введення персональних даних для отримання користувачем доступу до усіх функцій сайту.

 

Процес реєстрації на нашому сайті відбувається наступним чином:

 

1. В правому верхньому куті потрібно натиснути на слово «Реєстрація».

 

2. Відкриється сторінка, на якій є кілька полів, які потрібно заповнити, тобто вказати свої дані (ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, пароль). Вказуйте, будь ласка, реальні дані, оскільки надалі ми будемо ними оперувати при оформленні та відправці Вашого замовлення.

 

3. Ви зареєстровані.

 

Відкриється сторінка «Моя панель інструментів» (ви знаходитесь в розділі «Мій профіль»).

 

1. Доступ до профілю дає Вам можливість вводити, редагувати і оновляти свої особисті дані, адреси, переглядати свої замовлення, свої відгуки про товари, тощо і що найголовніше – слідкувати за своєю накопичувальною знижкою (якщо Ви є роздрібним покупцем)! (Детальніше про накопичувальну і одноразову знижку Ви зможете дізнатись в розділі «Знижки»).


2. В розділі «Мій профіль» Ви зможете вказати свою адресу, натиснувши на надпис «Адресна книжка» (в меню зліва). Якщо Ви не вкажете адресу одразу, Вам буде запропоновано зробити це при оформленні першого замовлення. Знову ж таки, вказуйте, будь ласка, реальні дані. Якщо Ви бажаєте отримувати замовлення у відділенні Нової Пошти – вказуйте номер відділення одразу при вказанні адреси, в полі «Адреса: Вулиця» (наприклад, вул. Подільська, 21, НП № 1).


3. Якщо Ви є нашим гуртовим клієнтом – після реєстрації на сайті надішліть нам, будь ласка, лист на електронну пошту з проханням позначити Вас гуртовим клієнтом на сайті. Після того, як ми Вас позначимо – Ви зможете бачити одразу усі гуртові ціни та робити по них замовлення.

 

Основною перевагою реєстрації на нашому сайті для роздрібних клієнтів  є змога переглядати і формувати свою накопичувальну знижку від 1 до 10% (відсоток знижки визначається сумою вартості усіх замовлень за останні 12 місяців). Поширюється ця знижка на весь асортимент товару!

 

Для гуртових клієнтів реєстрація дає можливість користуватися сайтом, використовуючи гуртові ціни, що прискорить процес  оформлення замовлень, оскільки не доведеться постійно дивитися в прайс-лист. А також одразу буде підрахована загальна вартість замовлення.

 

А ще на новому сайті Ви одразу побачите кольори та види тканин, з яких можна виготовити ту чи іншу заготовку на одяг, при переключенні між різними варіантами – відображатиметься реальна вартість. Ви зможете одразу обрати варіант, який Вам потрібен, додати підбір бісеру або ниток, вже не потрібно нічого додатково вказувати в коментарях. Це значно спростить та пришвидшить процес замовлення товарів.

 

Реєстрація на нашому сайті принесе Вам тільки вигоду!

 

Якщо Вам знадобиться допомога при користуванні сайтом, реєстрації або оформленні замовлення – пишіть або телефонуйте, будемо раді Вам допомогти!

« Повернутись