Оберіть мову: Українська
Оберіть мову:
Валюта:

Вдягайте ексклюзивні вишиванки — будьте сучасними!

23 серпня, 2013

Чому ми одягаємо вишиванку?

Наші предки вірили, що вишивка на грудях захищає душу людини від руйнування та занепаду. Навіть до цього часу побутує вислів "народитися в сорочці” – тобто бути щасливою і успішною людиною.  

Сучасні люди розуміють, що українська вишиванка є безперечним атрибутом вишуканого смаку. Вона стильно та гармонійно поєднується як з класичним костюмом, так і з повсякденним одягом. Все дедалі частіше можна зустріти на вулиці дівчат та хлопців у вишитих сорочках. Стало модно робити весілля в “українському стилі” з дрескодом у вишиванках.

Якщо вишита сорочка справді вам личить, якщо її кольори та візерунки збігаються з вашими внутрішніми частотами, то ви здобудете від неї надзвичайну енергетику. Однак одягання вишиванки не буває випадковим. Цей одяг вимагає відповідного настрою, нагоди, сприятливого збігу обставин. До неї можна одягнути червоне намисто та шовкову стрічку.

У наші дні вишиванки отримали друге дихання. І хоча за багато років змінилися технології створення вишиванки, вона все одно залишилася автентичним творінням народного мистецтва.

Чому ми вибираємо “Барвисту вишиванку?”

Компанія “Барвиста вишиванка” прагне примножувати красу української вишивки. Ми намагаємось показати мальовничість, оригінальність та автентичність такого одягу.

В будь-якій вишитій сорочці ви виглядатимете яскраво та вишукано і завжди будете в центрі уваги. Неповторна майстерність та техніка виготовлення вишивки, розмаїття орнаментів та візерунків здивує вас мальовничістю кольорів та точністю виконання роботи. 

Лише дорогі тканини, якісні зображення, різноманітність кольорів та широкий асортимент товарів! У нас є ексклюзивні вишиванки для жінок, чоловіків та дітей. Всі сорочки вишукані, зручні, приємні на дотик. У нас завжди оригінальні узори бісером.

Ми використовуємо лише натуральні матеріали, а це часто є першим показником якості обраного вами одягу. Вони, зазвичай, виглядають дорожче, більш зручні, практичні та довговічні в носінні.

Технічний прогрес теж вплинув на процес актуалізації української вишивки. Адже зараз існує чимало високоточного обладнання, яке гарантує якість і швидкість виконання вишиванок. Ми практикуємо машинну вишивку, а це інструмент втілення навіть найсміливіших ідей в світі вишивки.

Маємо багаторічний досвід роботи, тому гарантуємо дійсно професійне виготовлення вишиванок. Ми бажаємо, щоб усі переваги нашої компанії відчули покупці, тому завжди готові зробити для вас знижку. Якість наших вишиванок гарантовано!

Не важливо, яку саме вишиванку ви оберете, важливо те, що ваш вибір - це уособлення української культури. Будьте сучасними, не залишаючи традицій!

« Повернутись