Оберіть мову: Українська
Оберіть мову:
Валюта:

Нещодавно відбулася фотосесія одягу від «Барвистої Вишиванки»

02 січня, 2015

Компанією «Барвиста Вишиванка» нещодавно була організована фотосесія. Це була зйомка наших пошитих заготовок та готового одягу.


У ролі постановника та фотографа виступив Михайло Фещур. У зйомці брали участь як професійна модель Слава Павлишин, так і новачки у цій справі: чарівні дівчата, мужні хлопці, а також наші милі діточки, які стали просто зірочками фотосесії.

 

Допомагали стати нашим дівчатам ще чарівнішими перукар Марія Бойко та візажист Марія Павлишин, одна з яких також стала однією з моделей у цій зйомці.

 

Фотосесія проходила два дні в творчій веселій атмосфері. З музикою, жартами та пречудовим настроєм. Безумовно, найкращими були наші найменші моделі: хтось з них уважно слухав усі настанови фотографа та позував не гірше професіоналів, а хтось просто був собою, веселився і бешкетував. Але в результаті усі їхні фотографії вийшли неперевершеними. Та й загалом усі наші моделі працювали дуже старанно, вони намагалися показати на фото всю красу вишиванок, у яких вони фотографувались. Ці два дні пролетіли так швидко, що навіть не хотілось зупиняти зйомку.

 

Оцінити результати нашої роботи Ви зможете, переглянувши наші банери та відвідавши на сайті сторінки, які містять заготовки для одягу та готовий одяг. Сподіваємось, що ці фото допоможуть Вам вибрати для себе та своїх близьких найкращу вишиванку, адже ми старалися саме для Вас!

« Повернутись