Оберіть мову: Українська
Оберіть мову:
Валюта:

Заготовки для вишивки бісером – зробіть свій шедевр власноруч

27 серпня, 2013

Вишивка бісером – хобі та мистецтво

Заготовок для вишивки бісером потребує сьогодні кожен, хто бажає створити щось своїми руками. Щось оригінальне, а головне — своє!

Вишивка бісером з'явилася давно, проте сьогодні вона неабияк актуальна. Вона підкорює все більше і більше сердець і стає улюбленим способом проведення дозвілля. Є готові схеми візерунка, набори бісеру – тільки бери і вишивай. Втім тут головне – терплячість та бажання.

Без вишивки бісером складно уявити традиційну українську вишивку. Вона стала не лише одним із видів мистецтва, а й невід’ємною частиною української культури та своєрідним засобом вираження духовності українців.

Предмети, вишиті бісером, приносять в будинок затишок і тепло, а велика кількість кольорів – радує око і піднімає настрій.

Переваги заготовок для вишивки бісером від «Барвистої Вишиванки»

Аби створити черговий бісерний шедевр, слід почати з придбання спеціальної заготовки для вишивання бісером. У цьому вам допоможе творча майстерня «Барвиста вишиванка». У нас є заготовки для вишивання бісером ікон, картин, рушників, серветок, скатертин, сорочок та суконь.

Всі заготовки для вишивання бісером розроблені досвідченими дизайнерами з багаторічним стажем роботи в даній галузі. Ми постійно слідкуємо за останніми новинками і модними тенденціями Європи та працюємо над вдосконаленням своєї майстерності.

Опанувати техніку вишивки бісером не так вже й складно, до того ж вишита власноруч сорочка має особливу енергетику, якої не купиш за жодні гроші. До речі про ціну: якщо куплена вишиванка з бісеру коштує кілька тисяч гривень, то власна обійдеться в рази дешевше.

Вишивка бісером має певний пріоритет над хрестиком. Адже бісер дає об’єм, блиск. Та й взагалі така вишивка практично вічна. Головне, щоб бісер був якісним. Ми рекомендуємо використовувати бісер чеського або японського виробництва. Він виготовлений з чистого кришталю, якість у нього відмінна.

Наші заготовки можна прати. Фарба утворює сполуку з тканиною на молекулярному рівні, тому вона вже не полиняє і не втратить свого кольору.

Загалом у нас є безліч візерунків, а велика кольорова гама бісеру дозволить вам пофантазувати. Сорочки з бісеру дещо важчі, ніж звичайні. Особливо коли вишивка багата та покриває весь рукав, плечі та груди. Втім така важка вишивка допомагає правильно тримати поставу.

За рахунок всього цього після вишивки бісером у вас в руках буде справжній шедевр, який прикрасить будь-який інтер'єр або ж послужить прекрасним подарунком для коханої людини.

Вигідні умови співпраці, доступні ціни та каталог товарів, який постійно оновлюється – це все у нас. За детальнішою інформацією звертайтеся за контактними номерами телефонів.

« Повернутись