Оберіть мову: Українська
Оберіть мову:
Валюта:

Секрети машинної вишивки

23 серпня, 2013

Машинна вишивка як сучасна інтерпретація старовинного мистецтва

Сучасне вишивальне виробництво характеризується надзвичайно широким спектром послуг, яке значно розширилось за рахунок новітнього обладнання. Воно дозволяє виконувати нанесення малюнків різного рівня складності, починаючи від логотипів та фірмових символік і закінчуючи традиційними етно орнаментами та візерунками.

У сучасних умовах малюнок вишивки звичайно формується на комп'ютері, з'єднаному з верстатом, який згідно з командами може наносити сформований візерунок на подану тканину.

Сьогодні машинна вишивка широко застосовується в багатьох сферах. Так, наприклад, досить часто дану послугу використовують з метою декоративного оформлення текстилю для його прикрашання. Будь-якому виробу можливо надати більш оригінального вигляду, застосувавши вишивку.

Досить актуальним стало застосування вишивки з метою реклами. Нашивки різноманітних фірмових символік та логотипів на футболках, бейсболках та багатьох інших виробах несуть інформацію про компанію виробника або будь-яку іншу організацію. Подібні вироби є оригінальними та унікальними сувенірними подарунками, які можна презентувати під час проведення семінарів, презентацій та виставок.

Одягайте «барвисті вишиванки» нашої компанії

Творча майстерня «Барвиста вишиванка» іде в ногу з часом. Незважаючи на те, що їхні майстрині ретельно вишивають сорочки вручну, вони також займаються машинним вишиванням. Сучасне модернізоване вишивальне виробництво значно розширило спектр своїх можливостей за допомогою використання різних матеріалів і новітніх технологій. Воно дозволяє нам  здійснювати друк на чорній та кольоровій тканині. Ми використовуємо широку гамму кольорів, тому і сорочку ви можете обрати на будь-який смак. Розмаїття орнаментів та візерунків здивує вас мальовничістю кольорів та точністю виконання роботи.

Машинна вишивка дає широку можливість для прояву творчості, індивідуальності і фантазії. Це складний технологічний процес, що складається з декількох етапів. Спочатку ми створюємо кольоровий ескіз зображення. Після цього розробляємо програму вишивки по готовому макету. І, нарешті, вишивка наноситься на заздалегідь обраний матеріал.
У порівнянні з іншими методами нанесення малюнків, технологія машинної вишивки характеризується стійкістю та довговічністю зображень, навіть після багаторазового прання. Також цей метод дозволяє виконати складні художні малюнки, орнаменти та візерунки естетичним і якісним способом. Це допомагає задовольнити потреби будь-якого клієнта, навіть найвибагливішого.

Завдяки машинній вишивці ми створюємо оригінальні, сучасні та вишукані вироби: дитячі, чоловічі та жіночі вишиванки.

Наша команда складається з професіоналів, людей, відданих своїй справі. Це дизайнери, конструктори, модельєри, вишивальниці, які постійно працюють над вдосконаленням своєї майстерності. Ми постійно стежимо за останніми новинками і модними тенденціями Європи. Тому гарантуємо, що співпрацюючи з нами, ви завжди будете задоволені своїм вибором.

« Повернутись